Херсон звідусіль

Автор: . 20 Лис 2023 в 13:43

zvid

Херсонське обласне відділення Соціологічної асоціації України запускає інтеграційну кампанію «Херсон звідусіль». Починаємо зі створення набору листівок про Херсон.

Після початку повномасштабного вторгнення херсонців розкидало по усьому світу. Від Чорнобаївки до Австралії, від Укрніозу до Нью-Йорку. Повно херсонців живе за полярним колом,  високо в горах, в лісах, і в мегалополісах. Але попри це ми все одно залишаємося громадою, не зважаючи на те, де ми зараз є. Ми хочемо задокументувати цей факт для прийдешній поколінь. Як? От би зібрати від наших людей листівки  з тих місць, де вони перебувають зараз. На основі таких матеріалів можна було створити цілу експозицію в Краєзнавчому музеї, чи створити фонд в архіві. А можна і виставку зробити. Ми вже навіть орендували абонентську скриньку на Головпоштамті – а/с 111. Хотіли 1111 – на честь Дня визволення від російських окупантів, але такої скриньки немає.

І вирішили ми почати зі створення набору листівок про Херсон. Тож якщо ви хочете стати одним з 12-и авторів та авторок комплекту листівок  «Херсон тут і там», то надсилайте нам свої пропозиції. Це може бути художнє фото, авторська комп’ютерна графіка, малюнок, колаж, фото арт-обʼєкту тощо. Всі матеріали мають бути у хорошій якості! З надісланих листівок будуть відібрані найкращі роботи і на їх основі буде створено набір листівок та авторські поштові марки. Всі учасники конкурсу отримають такі листівки у подарунок (будуть надіслані укрпоштою), а переможці – додатково комплект поштових марок.

Ваші матеріали, а також пропозиції проcимо присилати на адресу homanyuk@soc.ks.ua

Проект реалізується за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen e.V.

photo_2023-11-20 13.42.28

photo_2023-11-20 13.43.46

Рубрики: Новини


Отзывов пока нет.

Ваш отзыв