Дослідницька онлайн-панель Херсонської громади. Запрошуємо!

Автор: . 15 Вер 2023 в 0:00

st-1

ХОВ САУ разом з фондом «Захист» працює над створенням оперативної дослідницької онлайн-панелі Херсонської громад

Шановні херсонці та херсонки!

Надважливо чути вашу думку з актуальних для Херсона питань. І у вас є можливість долучитися до їх обговорення. Незалежно від того, де ви зараз перебуваєте, зареєструйтеся за посиланням https://lemur.ua/sign-up і ви станете учасником опитувань, які не займуть багато часу. А бонусом від нас буде поповнення мобільного.

Ваша участь допоможе виявити нагальні потреби і очікування херсонців, а результати опитувань будуть доноситися до влади. Фонд громади Херсона “Захист” буде також оприлюднювати їх на веб-платформі “Почути громаду Херсона” https://pochuty.ks.ua/

Після реєстрації ви стане учасником-учасницею онлайн-панелі, тобто респондентом, який буде представляти громаду в рамках досліджень з самих різних питань. Ваша участь в опитуваннях – це ваша особиста причетність до життя громади та відродження міста. 

 

Онлайн-панель Херсонської громади – це інструмент демократії, який може виступати як міст між ОМС, місцевими органами державної влади, ГО та громадою міста. На базі панелі можна проводити громадську експертизу управлінських рішень та пропозицій, оцінювати ефективність здійснюваної політики та конкретних заходів, вимірювати ставлення громадян до окремих інститутів та осіб. Особливістю цього інструменту є його оперативність та можливість працювати з громадою у розпорошенні. 

 

Респондентами можуть стати жителі громади Херсона, які зараз перебувають у місті, члени громади Херсона, які через збройну російську агресію змушені були переїхати в інші населені пункти України (ВПО), члени громади Херсона, які через збройну російську агресію змушені були виїхати за кордон.

 

Тож доєднайтесь до досліджень самі та запрошуйте друзів та знайомих.

Рубрики: Новини


Отзывов пока нет.

Ваш отзыв